Vogue Ball: All That Skin

Tämä on sukellus ruskean queer-kulttuurin ytimeen: perjantai-iltana Pink Boxin valtaa bileet Mini Ballin muodossa!

Mini Ball on performatiivinen, mutta myös osallistava juhla. Ball on LGBTQ+ -ihmisille omistettu tila, jossa voi tarkoituksellisesti olla täysin oma itsensä tai täysin jotakin muuta, kenenkään kyseenalaistamatta. Pink Boxissa kävellään tällä kertaa esittäen seuraavat kategoriat:

Runway: All that skinDress in diamonds, dress in pearls, dress in flowers, get out the girls. Naked illusion extravaganza.
Best Dressed: Best Festival Look – Most original and fashionable festival outfit, extra points crazy props, sick sunglasses and ofc body ody ody.

Vogue Mini Ballin juontaa yksi Suomen vogue-skenen keskeisimmistä henkilöistä; Virpi Kurkihovi. Ballin aikana nähdään keikat myös Lady Clapbackilta ja Angelilta.

Mikäli haluat kävellä jossain kategoriassa, ilmoittaudu hostille. Muussa tapauksessa tule bailaamaan sydämesi kyllyydestä DJ Cucumberin säestämänä!

Ballit ovat New Yorkissa 1960-luvulla syntyneitä ruskeiden queer-ihmisten juhlimiselle luomia turvapaikkoja, joissa on tarkat säännöt ja perinteet. Ruisrockin juhlavuotena Pehmee haluaa tuoda tämän tunnelman meidän kaikkien ulottuvillemme. Turvallisempien tilojen periaatteet ovat iso osa kulttuuria, eikä bileissä hyväksytä minkäänlaista syrjintää, rasismia, ableismia, kehokommentointia tai ahdistelua.

 

Esiintyjät

Lady Clapback on Helsingissä vaikuttava drag-artisti joka kuuluu House of Jaahas -kollektiiviin. Hän on tunnettu rajoja rikkovasta tyylistään, ja kehopositiivisuus on todella tärkeä teema hänen esityksissään. Clapbackin esityksissä saat kokea suuria tunteita ja nähdä miltä näyttää roskisprinsessa toisesta ulottuvuudesta.

Angel is a drag queen from Helsinki that serves pure fishy feminine looks. Her aesthetic falls between Ariana Grande and Lady Gaga to Whitney Houston realness with just a thanos snap of a finger. She puts the fun in funeral hunny.

Tapahtuman juontaja Virpi Kurkihovi (Mother of Finnish Chapter of The House of Ninja) on monipuolinen koreografi ja tanssinopettaja. Hän on yksi suomen Vogue-skenen keskeisimmistä henkilöistä ja aktiivinen kulttuuria ylläpitävä voima.

Musiikista vastaa helsinkiläinen DIY-kollektiivi MYÖS. MYÖS on verkosto ja tapahtuma-alusta elektronisen musiikin kentällä sekä klubitoiminnassa aliedustetuille toimijoille, kuten DJ:ille, tuottajille, järjestäjille, yleisölle ja liittolaisille – ja kaikille, jotka haluavat toimia ja viihtyä turvallisemman tilan periaatteita kunnioittaen.